Per cuidar-se i curar-se un mateix del dolor, l’enuig o el temor que poguessis sentir cap a tu mateix, és un bon exercici basat en la respiració el següent:

Divideix-te a tu mateix en dos aspectes “A” i “B”A” és aquell aspecte de tu que és íntegre, compassiu, afectuós i amorós, com un amic de veritat amb qui sempre pots comptar, sempre obert i atent a tu i que mai et jutja, siguin quins siguin els teus defectes i debilitats.

B” és aquell aspecte de tu que ha estat ferit, que se sent incomprès i frustrat, ressentit o furiós, que potser, per exemple va ser maltractat o tractat injustament a la infància, o que ha patit en les seves relacions o ha estat ofès per la societat.

Ara, en inspirar, imagina que “A” obre completament el cor i accepta i abraça afectuosament i compassivament tot el patiment, el dolor, la negativitat i el greuge de “B“. Commogut per això, “B” obre el cor i tot el dolor i el patiment es fonen en aquesta abraçada compassiva.

En espirar, imagina que “A” envia a “B” tot el poder curatiu del seu amor, afecte, confiança, consol, certesa, felicitat i alegria.

Categories d’articles

santi-perich-psicologo-sabadell

Santi Perich

Psicòleg Col.12669 amb una consulta situada en el centre de Sabadell.

Leave A Comment