Psicoteràpia Sabadell

Què és la psicoteràpia?

Entenem per psicoteràpia un procés en temps variable exercit per un professional de la psicologia amb la formació adequada.

Té per objectiu aconseguir un major autoconeixement de la persona; el tractament es duu a terme per mitjans psicològics i té com a base els problemes de naturalesa emocional que afecten el comportament, l’adaptació a l’entorn, les relacions interpersonals, la salut…

A nivell pràctic es realitzen una sèrie d’entrevistes, normalment d’una hora de durada i de periodicitat setmanal, mitjançant les quals s’intenta acompanyar a la persona cap a la resolució de problemes que presenta. Fonamentalment els mitjans que s’utilitzen tenen com a base la presència, el llenguatge verbal i no verbal, i si és necessari alguns exercicis o tasques.

La psicoteràpia tracta de crear un espai on sigui possible treballar d’una manera constructiva, intentant esbrinar el que realment ens preocupa, amb sinceritat, arribant al fons per a poder escoltar les nostres emocions amb la finalitat d’aconseguir l’estabilitat psicològica desitjada.

L’objectiu de la psicoteràpia, no és tan sols resoldre les dificultats personals que puguem tenir (o els trastorns psicològics) eliminant els símptomes molestos que provoquen sofriment, sinó també promoure un major creixement personal així com un major desenvolupament de les nostres capacitats i recursos.

Dades de contacte:

Segueix-me a les xarxes socials:

Consulta de psicologia a Sabadell:

Disposo de la meva consulta de psicologia a Sabadell. Estic en un lloc cèntric i ben comunicat en la mateixa Rambla prop dels ferrocarrils, Renfe i l’estació d’autobusos. A Sabadell pots trobar diferents psicòlegs, a l’hora de triar amb qui vols anar, fa falta que et facis una primera idea o impressió. Aquí en la web, trobaràs qui soc i quin és el meu model, a més de quals són els malestars o símptomes susceptibles de ser treballats. Sé que iniciar un procés Psicoterapèutic o teràpia psicològica pot resultar difícil en segons que moments. Mentre que en uns altres es pot tenir bastant clar. En tots dos casos t’espero en la meva consulta.

“Escoltar les nostres emocions amb la finalitat d’aconseguir l’estabilitat psicològica desitjada”

“Escoltar les nostres emocions amb la finalitat d’aconseguir l’estabilitat psicològica desitjada”